Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΙΚΙΑ

Πού πάμε τελικά ρε παιδιά? Γεμίσαμε από δοσίλογους, προδότες, πούστηδες, γερμανοτσολιάδες, προαγωγούς και πουτάνες, που έχουνε βάλει σκοπό να καταστρέψουνε κάθε αξία που είχε μέχρι σήμερα η κοινωνία μας. Έχει εξαποληθεί ένας βρώμικος πόλεμος με όλα τα μέσα. Βγάλανε Gay το Μέγα Αλέξανδρο και τώρα βάλανε στο μάτι τον Κολοκοτρώνη. Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους και να τους ρίξουμε ένα ... κολοκοτρώνεμα να το φχαριστηθούνε? Πάρτε το χαμπάρι. Ή θα ξυπνήσουμε ή θα χαθούμε. Περιμένατε κάτι διαφορετικό από τον απόγονο του Τσολάκογλου?

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ

Αίσχος κύριε πόρδερε του ΜΑΣΟΚ-ΘΑΣΟΚ. Δείξτε λίγη αλληλεγύη στον ξάδερφό σας, το δοκιμαζόμενο, τον ταλαίπωρο, το δύστυχο Μουμπάρακ, το μεγάλο σοσιαληστή και παραιτηθείτε κι εσείς, πριν να μας πιείτε όλο το αίμα. Μπράβο στα χασάνια τα κατάφεραν. Τους έδινε 20% άυξηση αλλά δεν πουλήθηκαν. Όχι σαν κάτι ...άλλους !

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΘΑΣΟΚ

ΚΙΛΚΙΣ
Η ώρα μηδεν για τη Δημοκρατία πλησιάζει. Ο δρακουλιάρης ξάδερφος του Μουμπάρακ , Τζέφρι ο μεγαλοπρεπής, θέλει να πιει αίμα. Θα παλέψει να κρατηθεί στην εξουσία με κάθε τρόπο, μέχρι να μας ξεπουλήσει. Πρέπει βλέπετε να εκτελέσει τις εντολές που του έχουν δώσει οι πάτρωνές του.

Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΥΝΟΜΙΑ

Έτσι εξασφαλίζεται πιθανόν η ...νομιμότητα, δηλαδή  η υπακοή σε άδικους νόμους, αλλά όχι και η Ευνομία που είναι αυτό που ζητάει ο Ελληνικός Λαός.  Ας εξηγήσει κάποιος στο ΤΖΕΦΡΙ, ή μήπως είναι ΦΡΙΤΣ??? τη διαφορά, όχι τίποτα άλλο, αλλά να είναι ενημερωμένος...εγκυκλοπαιδικά.
ΧΑΙΛ ΤΖΕΦΡΙ

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ...ΜΕΛΛΟΝ

Πάρτε το χαμπάρι.Το Δ.Ν.Τ δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ, εκτός αν το τελειώσουμε εμείς, μαζί με αυτούς που το έφεραν. Η χώρα μας, για τους Ευρωπαίους, είναι το καλύτερο οικόπεδο. Μόνο που θέλουν να το αγοράσουν φτηνά.