Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ

Σημίτης. Επώνυμο δηλωτικό καταγωγής. Είμαστε όντως άξιοι της τύχης μας. Αφού μας δήλωνε την καταγωγή του με το ίδιο του το επώνυμο, γιατί πήγαμε και τον ψηφίσαμε; Μπράβο στον Κολάτο και τον Παπαγιάννη που οργάνωσαν από το ΕΞΤΡΑ το Γιούχα. Είμαστε μαζί τους. Πρέπει να ξεσηκωθεί όλος ο Λαός.

ΠΑΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ- ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Σε παλαϊκό προσκύνημα και έκφραση οργής του Λαού κατέληξε η κηδεία των δύο παλληκαριών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν για να συνοδεύσουν τα δύο αδικοχαμένα νέα παιδιά, στην τελευταία τους κατοικία γιούχαραν όλους τους πολιτκούς, που έκαναν το λάθος να παραβρεθούν. Ο Λαός ξυπνάει. Τα λαμόγια, οι συνεργοί τους και τα παπαγαλάκια τους, έχουν αρχίσει να είναι ανεπιθύμητοι, όπου κι αν πάνε και είναι πλέον βέβαιο ότι στο τέλος θα πληρώσουν την προδοσία της Πατρίδας και αυτοί που τους βοηθάνε και τους σιγοντάρουν, αλλά και αυτοί που βλέπουν, παρακολουθούν και αντί να αντιδράσουν σιωπούν . Λαός, Στρατός, Σώματα Ασφαλείας όλοι ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό.  Χρειάζεται Πανελλήνιος Ξεσηκωμός. Τα πολλά λόγια, τα ΘΑ και οι μακρόσυρτες υποσχεσιολογίες των πολιτικών πρέπει να τελειώσουν. Μας χρειάζεται ένας άλλος Μακρυγιάννης κι ένας καινούριος Καλλέργης. Αιωνία τους η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκέπασε.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ

Ενός λεπτού σιγή, κράτησαν οι δολοφόνοι για τα θύματά τους, τους δύο αδικοχαμένους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν στο Ρέντη. Αυτοί που τους στέλνουν ανεκαπαίδευτους, χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό, χωρίς οργάνωση, χωρίς υποστήριξη  αξιόμαχης δύναμης στο στόμα του λύκου, είχαν την υποκρισία, μετά από πρόταση του Πετσάλνικου να κάνουν και ενός λεπτού σιγή, με μεγάλη θλίψη, δήθεν για το θάνατο των δύο παλληκαριών.
Αίσχος!!! Λαός - Στρατός- Σώματα Ασφαλείας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τους δυνάστες.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Θλίβεται λέει για τις μίζες και τα λαμόγια, και από δω κι εμπρός δεν θα το επιτρέψει. Όπα ρε μεγάλε !!! Μας τάπαν κι άλλοι αυτά πριν από σένα. Αυξήστε τους φόρους, τα διόδια, τα προϊόντα, τους τόκους και ότι άλλο βάζει το αρωστημένο σας μυαλό, για να καταστρέψετε την Ελλάδα, αλλά έχετε χάρη που δεν έχει ξυπνήσει ο μαλάκας ο Λαός, οι κοπρίτες όπως τους λέτε, για να σας στείλει όχι στην πατρίδα σου, αλλά στου Γουδή.  Γιατί αποδείχτηκε περίτρανα ότι ήταν συμφωνημένο να μας παραδώσετε στο Δ.Ν Τ πριν ακόμα να γίνεις πορδυπουργός.