Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Θλίβεται λέει για τις μίζες και τα λαμόγια, και από δω κι εμπρός δεν θα το επιτρέψει. Όπα ρε μεγάλε !!! Μας τάπαν κι άλλοι αυτά πριν από σένα. Αυξήστε τους φόρους, τα διόδια, τα προϊόντα, τους τόκους και ότι άλλο βάζει το αρωστημένο σας μυαλό, για να καταστρέψετε την Ελλάδα, αλλά έχετε χάρη που δεν έχει ξυπνήσει ο μαλάκας ο Λαός, οι κοπρίτες όπως τους λέτε, για να σας στείλει όχι στην πατρίδα σου, αλλά στου Γουδή.  Γιατί αποδείχτηκε περίτρανα ότι ήταν συμφωνημένο να μας παραδώσετε στο Δ.Ν Τ πριν ακόμα να γίνεις πορδυπουργός.

5 σχόλια:

  1. Σίγουρα ο άνθρωπος είναι μαλάκας ή μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί; Βγήκε και η Λουλού ο Καρατζαφέρης να υποστηρίξει τον Πάγκαλο που τον γιουχάρανε στη Γαλλία. Εδώ ο Πάγκαλος, ο προδότης, έχει ξεφτυλήσει όλο τον Ελληνικό Λαό, αυτό τον πείραξε τον Γιωργάκη. Άντε γειά μεγάλε, καλά κρασά. Τουλάχιστον εγώ δεν σε ξαναψηφίζω. Πάω με τους α γαμηθείτε και συγγνώμη για την...ορθογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τώρα. Μπορεί πάντως να είναι και λίγο μαλθάκας, γιατί όπως φαίνεται νομίζει ότι εμείς είμαστε σα λαός τόσο πολύ μαλάκες που δεν τον έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα. Περιμένουμε όλοι τη σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά του Λαϊκού ξεσηκωμού και τότε θα φάει η μύγα σίδερο.
    Stainless Steel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ; "ΑΝΥΠΑΚΟΗ". ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ, ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί όλοι τη δουλειά τους κάνουνε. Αλλά να βγει και ο Καρατζαφέρης να υποστηρίξει τον προδότη τον πάγκαλο. Τον καταδότη; Ήμαρτον. Τι ομερτά είναι αυτή; Ρε όλοι ίδιοι είναι. Όλοι μας δουλεύουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοιες μαλακίες του είπε η μαμά του να λέει και τέτοιες λέει. Ένα ενεργούμενο φερέφωνο είναι. Γερμανοτσολιάς απόγονος του Τσολάκογλου. Κρεμάλα στους προδότες και να αφήσουμε τις μαλακίες με τισ ήπιες και ειρηνικές διαμαρτυρίες.
    ΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή