Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΑΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ- ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Σε παλαϊκό προσκύνημα και έκφραση οργής του Λαού κατέληξε η κηδεία των δύο παλληκαριών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν για να συνοδεύσουν τα δύο αδικοχαμένα νέα παιδιά, στην τελευταία τους κατοικία γιούχαραν όλους τους πολιτκούς, που έκαναν το λάθος να παραβρεθούν. Ο Λαός ξυπνάει. Τα λαμόγια, οι συνεργοί τους και τα παπαγαλάκια τους, έχουν αρχίσει να είναι ανεπιθύμητοι, όπου κι αν πάνε και είναι πλέον βέβαιο ότι στο τέλος θα πληρώσουν την προδοσία της Πατρίδας και αυτοί που τους βοηθάνε και τους σιγοντάρουν, αλλά και αυτοί που βλέπουν, παρακολουθούν και αντί να αντιδράσουν σιωπούν . Λαός, Στρατός, Σώματα Ασφαλείας όλοι ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό.  Χρειάζεται Πανελλήνιος Ξεσηκωμός. Τα πολλά λόγια, τα ΘΑ και οι μακρόσυρτες υποσχεσιολογίες των πολιτικών πρέπει να τελειώσουν. Μας χρειάζεται ένας άλλος Μακρυγιάννης κι ένας καινούριος Καλλέργης. Αιωνία τους η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκέπασε.

5 σχόλια:

  1. Τα κυβερνητικά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, λίγο έλλειψε πάλι να βγουν στα παράθυρα των δοσίλογων αργυρόνητων δημοσιογράφων που τους πατρονάρουν και να πουν ότι έφταιγαν πάλι οι σκοτωμένοι αστυνομικοί. Οι ξεφτύλες, έχουν το θράσος να μιλάνε, αυτοί που τους έχουνε να αγοράζουν ακόμα και τον εξοπλισμό τους από την τσέπη τους. Βγήκε και ένας μαλάκας από τα ανίκανα φερέφωνα που έχουνε βάλει να διοικήσουν την αστυνομία ( από τα νεύρα μου δεν συγκράτησα το όνομά του ) και είπε ότι είναι άριστα εκπαιδευμένοι και άρτια εξοπλισμένοι. Παπάρια. Προκαλούν τον κόσμο με τα ψέματα και τα παραμύθια που μας πουλάνε. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους σε όλον αυτόν το συρφετό και τον ορυμαγδό των πολιτικών και των φερέφωνών τους βρέθηκε και ένας άντρας. Μπράβο στο Ραχοβίτσα στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που υπέβαλε την παραίτησή του, έστω κι αν ήταν μετά από το γιουχάρισμά του. Ένας έντιμος πολιτικός δεν βρέθηκε να παραιτηθεί; Όσοι είσαστε τίμιοι και λέτε πως είσαστε έντιμοι και ειλικρινείς και υποστηρίζετε τα δίκια του Λαού, έπρεπε να είχατε παραιτηθεί, όλοι για να πέσουν αυτοί οι μαλάκες και προδότες που παραδώσανε τη χώρα μας δεμένη χειροπόδαρα στον Αμερικανογερμανικό Άξωνα και στο 4ο Ράιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΥΜΦΩΝΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιώνια η μνήμη στα παλληκάρια. Σήμερα το κίνημα πόρτα - πόρτα έκραξε τον Εβραίο (Κ. Σημίτη ). Και του φωνάζανε "κουφάλα Σημίτη μας έκλεισες το σπίτι" και ρωτάω. Τι περιμέναμε όταν πήγαμε και ψηφίσαμε τον κωλοεβραίο; Έχω αγανακτήσει με αυτή την ατιμωρησία. Να κατέβει στους δρόμους όλος ο Ελληνικός Λαός και να τους στείλει στον αγύριστο.
    ΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές οι κουφάλες που φωνάζανε για τον δολοφονημένο Αλέξη σήμερα κάνανε τουμπεκί ψιλοκομένο. Αυτά δεν ήταν παιδιά του Ελληνικού Λαού; Αυτό δεν ήταν δολοφονία; Που θέλουνε οι χαμούρες να γεμίσουνε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και φοβόμαστε πια, όχι να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο, αλλά ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Προδότες του κερατά, ξεπουλήσανε την Ελλάδα.
    Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή