Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ

Ενός λεπτού σιγή, κράτησαν οι δολοφόνοι για τα θύματά τους, τους δύο αδικοχαμένους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν στο Ρέντη. Αυτοί που τους στέλνουν ανεκαπαίδευτους, χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό, χωρίς οργάνωση, χωρίς υποστήριξη  αξιόμαχης δύναμης στο στόμα του λύκου, είχαν την υποκρισία, μετά από πρόταση του Πετσάλνικου να κάνουν και ενός λεπτού σιγή, με μεγάλη θλίψη, δήθεν για το θάνατο των δύο παλληκαριών.
Αίσχος!!! Λαός - Στρατός- Σώματα Ασφαλείας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τους δυνάστες.

8 σχόλια:

  1. Έχουν ευθύνη όλοι τους, όχι γιατί σκοτώνονται αυτά τα παιδιά, αλλά για τον τρόπο που σκοτώνονται. Εξ αιτίας της μαλακίας και της ανοργανωσιάς των υπεύθυνων. Κάτω οι προδότες της Πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ. ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι οι ίδιοι οι δολοφόνοι, είναι οι κατά συρροήν ηθικοί αυτουργοί, για όλες τις δολοφονίες που έχουνε γίνει μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου PONTIX μωρό μου. Χώστα στα λαμόγια, όσο πιο βαθειά μπορείς. Σηκώθηκα πρωί πίνω τον καφέ μου και φεύγω για δουλειά. Πάω για τα 460 ευρουλάκια να μαζέψω να έχει να γεμίσει τη σκατοκοιλιά του ο Πάγκαλος, να δίνει στο ίδρυμα της μαμάς του ο Γιωργάκης, να έχει ο Τσοχατζόπουλος να ταΐζει τη μετραίσα του και να μαζεύει ο Εβραίος, ο Σημίτης με τον ακόλουθό του τον Τσουκάτο εκατομμύρια στην Ελβετία. Τέτοιοι μαλάκες είμαστε. Δεν πληρώνω, δεν ψαρώνω, δεν πιστεύω τις κουφάλες.
    ΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, παρακαλώ να αποφεύγετε τα άσεμνα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ (ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΑΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ... ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ). ΠΟΝΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΟΔΕΥΑ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΛΑΝΟΥΝΕ ΜΕΝΤΟΛΕΣ ΑΜΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΟΥΔΙ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.
    ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΚΙΩΤΗ, ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ, ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΣΤΡΙΦΩΝΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ (ΚΑΛΟ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΝΑ ΒΑΖΟΥΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ;;; ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ… ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗ???? ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή