Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΟΝΤΙΝΤΗΔΕΣ

Τώρα που χάσαμε τις φωνές της αλήθειας του ALTER του Χατζηνικολάου,  του Τράγκα και του Αυτιά, οι χαμούρες των ΜΜΕ το έχουνε ρίξει στην παλαβή και θάβουνε όλα τα μεγάλα γεγονότα. Έτσι και το πρωί της 24 Φλεβάρη άνοιγες για ειδήσεις και άκουγες ότι ήθελες, εκτός από το Λαϊκό Ξεσηκωμό της Τετάρτης. Όλοι προσπαθούσανε να το κάνουνε γαργάρα. Άλλοι μιλάγανε για τον Κανταΐφι, άλλοι για το πετρέλαιο, άλλοι μαγειρεύανε κ.α.π (και άλλες πουστιές ). Όλα τα κανάλια δείχνανε τον τοξότη και τον... φλεγόμενο αστυνομικό, λες και οι διαδηλωτές είναι που βάζουν τους κουκουλοφόρους. Χούντα έχουμε ρε ??? Άμα είναι έτσι θα ακούμε πάλι λαθραία ραδιόφωνο από το εξωτερικό. Φτου σας ρεζίληδες- είσαστε άπιαστοι.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Υποστήριξε σθεναρά τα συμφέροντα της Πατρίδας του??? στο Βερολίνο και μας ξεπούλησε φτηνά. Αυτοί που είναι Έλληνες και εξακολουθούν να τον στηρίζουν ακόμα, θα το καταλάβουν, αλλά θα είναι πια αργά. Το ζήτημα είναι ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μας είχε πουλήσει από το Δεκέμβριο του 2009, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Στρος Καν και αναφέρει σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2011 η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" . Εμείς επιμένουμε ότι μας είχε πουλήσει πριν ακόμα γίνει Πρωθυπουργός. Το ξέραμε έξι μήνες πριν, για το πότε θα γίνουν οι εκλογές και το ποιος θα κέρδιζε. Το μόνο που είχαν πέσει έξω οι Αμερικάνοι ήταν το ποσοστό. Τον υπολογίζανε για 4,5% και εμείς τον βγάλαμε με 10,5%. Αποδειχτήκαμε δηλαδή περισσότερο μακάκες από όσο μας υπολόγιζαν . Διαβάζετε τον Πόντικα, είναι πάντα ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν ή για όσα πρόκειται να συμβούν στην προδομένη Πατρίδα μας.