Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μας είχε πουλήσει από το Δεκέμβριο του 2009, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Στρος Καν και αναφέρει σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2011 η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" . Εμείς επιμένουμε ότι μας είχε πουλήσει πριν ακόμα γίνει Πρωθυπουργός. Το ξέραμε έξι μήνες πριν, για το πότε θα γίνουν οι εκλογές και το ποιος θα κέρδιζε. Το μόνο που είχαν πέσει έξω οι Αμερικάνοι ήταν το ποσοστό. Τον υπολογίζανε για 4,5% και εμείς τον βγάλαμε με 10,5%. Αποδειχτήκαμε δηλαδή περισσότερο μακάκες από όσο μας υπολόγιζαν . Διαβάζετε τον Πόντικα, είναι πάντα ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν ή για όσα πρόκειται να συμβούν στην προδομένη Πατρίδα μας.

4 σχόλια:

  1. Τι να πεις; Έλληνες: Αυτός ο όμορφος λαός ο ταλαιπωρημένος, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος. Άλλη μια φορά προδομένος και παγιδευμένος στις λάθος επιλογές του και στην ευκολοπιστία του. Δεν υπάρχει πια κανείς Μακρυγιάννης και κανείς Καλλέργης να ενώσουν Λαό και ένοπλες δυνάμεις και να τους στείλουν όλους στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεται συνέγερση και όλοι οι προδότες να πάνε στου Γουδή . Να δημευθούν οι περιουσίες τους και τότε μόνο η Ελλάδα θα δει άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού τους έκανε τη δουλειά τώρα τον αδειάζουνε γιατί δεν τονε χρειάζονται. Έτσι κι αλλιώς μας υποδούλωσαν εμάς και τα παιδιά μας. Είμαστε πια φόρου υποτελείς στον Αμερικανο-Γερμανικό άξωνα. Ένας από τους μεγαλύτερους προδότες στην ιστορία της Ελλάδας. Μόνο που υπάρχουν πολλοί που θα το καταλάβουν όταν θα είναι πιά πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή