Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΟΝΤΙΝΤΗΔΕΣ

Τώρα που χάσαμε τις φωνές της αλήθειας του ALTER του Χατζηνικολάου,  του Τράγκα και του Αυτιά, οι χαμούρες των ΜΜΕ το έχουνε ρίξει στην παλαβή και θάβουνε όλα τα μεγάλα γεγονότα. Έτσι και το πρωί της 24 Φλεβάρη άνοιγες για ειδήσεις και άκουγες ότι ήθελες, εκτός από το Λαϊκό Ξεσηκωμό της Τετάρτης. Όλοι προσπαθούσανε να το κάνουνε γαργάρα. Άλλοι μιλάγανε για τον Κανταΐφι, άλλοι για το πετρέλαιο, άλλοι μαγειρεύανε κ.α.π (και άλλες πουστιές ). Όλα τα κανάλια δείχνανε τον τοξότη και τον... φλεγόμενο αστυνομικό, λες και οι διαδηλωτές είναι που βάζουν τους κουκουλοφόρους. Χούντα έχουμε ρε ??? Άμα είναι έτσι θα ακούμε πάλι λαθραία ραδιόφωνο από το εξωτερικό. Φτου σας ρεζίληδες- είσαστε άπιαστοι.

4 σχόλια:

  1. Τι γίνεται ρε παιδιά στην Κερατέα; Ζήτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ. Ξεσηκωθείτε μωρές, ξεσηκωθείτε. Τι Αίσχη είναι αυτά ; Υπάρχει μεγαλύτερος και χειρότερος βιασμός τησ κοινωνίας και της Δημοκρατίας μας. Το επόμενο παλαϊκό συλαλητήριο πρέπει να γίνει στην Κερατέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κερατέα γίνονται τα κέρατά μας. Αυτό γίνεται. Και σιγά να μην ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τους κουκουλοφόρους. Κορόιδα μπορεί να είμαστε, Μαλάκες δεν είμαστε. Ζήτω η χούντα και το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ. Δεν το καταλάβαμε ποιοι τους βάζανε και τα σπάγανε επί Ν.Δ ? Δεν το καταλάβαμε ποιοι τους βάλανε για να υποβαθμίσουν χτεσινό συλαλητήριο και τη μεγάλη διαδήλωση ? Ο συνονόματος του Τσολάκογλου και του Παπαδόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι και ξυπνήσουμε αδερφέ μου και ενωθούμε και συνεννοηθούμε κάποτε σε αυτόν τον τόπο θα τους πάρει ο διάολος όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως φίλε πόντικα, εγώ πιστεύω ότι μαλακιζόμαστε. Πρέπει να μπούμε μέσα να τους βγάλουμε και να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα. Ο Λαός πεθαίνει και δεν αντιστέκεται. Τι έχουμε πάθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή