Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

G.J.P. MASOK REAL ESTATE


Ζητούμε συγγνώμη από την αξιότιμο πελατεία μας, αλλά το παρόν οικόπεδο επωλήθη στο Δ.Ν.Τ την USA και το τέταρτο Γερμανικό Ράιχ. Παρακαλούνται οι Ιθαγενείς να απομα- κρύνονται όσον ούπω.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ... ΜΑΣ


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ? ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ !!! ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ???  ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ . ΤΟ ΤΥΡΙ  ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ, ΤΗ ΦΑΚΑ ΟΜΩΣ ???

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΩΣΑΝΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ... ΟΜΑΜΑ

Τι ρεζιλίκια είναι αυτά μωρές ? Ν.Δ και ΛΑ.Ο.Σ δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ομάμα και στο σοσιαληστή του το Ρέππα, για την ποινικοποίηση του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ". Εγώ κι εσύ δηλαδή για 1€ θα πηγαίνουμε φυλακή, ενώ ο Τσόχας, ο Μάντελος, ο Τσούκαρος και τα άλλα λαμόγια που φάγανε τα  δισεκατομμύρια κυκλοφοράνε ελεύθεροι. Και αυτό το ονομάσανε "Νομιμότης". Τελικά ένας για τον έρημο το Λαό ρε παιδιά δε θα βρεθεί σε αυτόν τον τόπο ? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όποιον και να ψηφίζω μου πάει  γρουσουζιά. Ένα πατριωτικό κόμμα δε θα υπάρξει σε τούτο δω το ... κράτος ? Πού να πάμε ρε παιδιά, στην Παπαρήγα και στον Ανύπαρκτο Σοσιαλισμό ? Σταματήστε μωρέ τις κωλοτούμπες, γιατί θα με κάνετε να πάρω των οματιών μου και να φύγω , όπου φύγει,φύγει.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΗ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ


Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι όλος αυτός ο αγανακτισμένος κόσμος, ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, κακό του κεφαλιού τους κάνουνε. Προσωπικά, δεν έχω ψηφίσει ποτέ οποιαδήποτε αριστερά, ούτε καν ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και μακάκας να πληρώνω αδιαμαρτήρητα τα κερατιάτικα χρέη που μας φέσωσαν οι λωποδύτες. Με πολύ σπουδή ψήφισαν οι  φίλοι μου της Ν.Δ και του Λ.Α.Ο.Σ το νόμο για την ποινικοποίηση του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" . Για τον κόσμο που του έχουν αλλάξει τα φώτα όμως δεν έδειξαν την ίδια πρεμούρα. Το νου σας γιατί τα γράφουμε και θα σας γράψουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.  Όσο για το φίλο μου τον Άδωνη, επειδή ξέρω ότι γνωρίζει πολύ καλά τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ , να πάει να διαβάσει για να θυμηθεί τη διαφορά μεταξύ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΕΥΝΟΜΙΑΣ. Ο νόμος που ψηφίσατε φίλε μου δεν συμφωνεί με το "Κοινό περί δικαίου αίσθημα των ΕΛΛΗΝΩΝ"

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ













ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Από τις γελοιογραφίες του ΣΤΑΘΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ... ΓΙΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!!

Άμα είσαστε από αυτούς που γιορτάζουν σήμερα (Santo Valentino) και βρείτε και τα κορίτσια της παραλίας, χρόνια πολλά και καλό ... γλέντημα ( πίσω μου σ' έχω σατανά). Εμείς πάντως το γιορτάζουμε του Αγίου Υακίνθου στις 3 Ιουλίου, για να φτιαχνόμαστε και λίγο με κανένα προκαταρκτικό οφθαλμόλουτρο. Όχι πως είμαστε μπανιστiρτζήδες δηλαδή, αλλά όσο νάναι, όπως λέει και το ... ευαγέλιο " Ο ανήρ φύσει ορέγεται του ειδέναι ". Άσε που ο Βαλεντίνος είναι του Δυτικού Μπλοκ, Τροικανός και δε μας κάθεται καλά.

ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ !!!


Αυτά που είναι δίπλα στο κεφάλι  του,  καταλαβαίνω τι παριστάνουν. Από δαύτα έχουμε όλοι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Αλλά μάλλον είναι τα κερατιάτικα που μας έβαλαν οι κλέφτες να πληρώνουμε, αφού είμαστε κώτσοι ( δε θέλω να πω μαλάκες, για να μη γίνει καμία παρεξήγηση). Εκείνο όμως το αστέρι από πάνω τι παριστάνει ρε παιδιά ? Το άστρο της Βηθλεέμ, της Νέας Αμερικάνικης Πολιτείας (Greek State of Amerika), την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, δηλώνει απλά ότι ο Γιωργάκης είναι ένα αστέρι ή έχει σχέση με το Σιωνισμό που διαδίδουν οι..... κακόβουλοι που τον κάρφωσαν στα μανταλάκια ? Μήπως του το έβαλε η μαμμά του ή μήπως του το έκανε δώρο η Τρόικα ? ( Αλήθεια στην Τρόικα είναι και ο Παπακωνσταντίνου ?)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

Υπάρχει ακόμα Έλληνας που πιστεύει ότι δεν μας δουλέυουν ψιλό γαζί ? Αν υπάρχει τον παρακαλούμε να μας το πει για να ξέρουμε . Αλλά να μας πει και πούστηρίζεται.








η εικόνα είναι από το pontiki ( συναδελφική αλληλεγγύη )

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ

Πάω στοίχημα πως τελικά θα τα καταφέρουν οι μαλάκες να γίνει της πουτάνας. Γι' αυτό και ετοιμάζουν το στρατό για καταστολή διαδηλώσεων, μπας και προλάβουν, έτσι και γίνει το μεγάλο πατιρτντί, να την κοπανήσουν. Αλλά καμία φορά ακόμα και ο στρατός και η αστυνομία δείχνουν ανηπακοή. Εξ άλλου γιατί να υπακούσουν ? Για τα καλά λόγια που τους λένε ή για τα μεγάλα μισθά που τους δίνουν ? Και τόοοτε είναι που γελάαααει κάθε πικραμένος. Είναι χρόνια τώρα που ονειρεύομαι όλη την παρέα στην τραβέρσα με πίσσα και πούπουλα. Λέτε να μου βγει ?

ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ ΜΩΡΕ ?

Καλά τα είπε ο φίλος μας ο Σαμαράς. Αυτό είναι το σήμα και σε όποιον αρέσει. Εμάς δε μας αρέσει , πρώτα πρώτα γιατί τα σήματα δεν επιβάλλονται, αλλά και γιατί κανείς δεν μας εξήγησε το συμβολισμό του. Ή μήπως δε χρειάζεται να έχει συμβολισμό αφού έτσι κι αλλιώς πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ...ελπίδα ? Πάντως φέρνει λίγο και στην ΠΟΛ. ΑΝ  δε νομίζετε? Γενικά δηλαδή τι Γιωργάκης τι  Αντωνάκης, τι είχες Γιάννη 'μ τι 'χα πάντα κ.α.τ.μ.