Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΩΣΑΝΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ... ΟΜΑΜΑ

Τι ρεζιλίκια είναι αυτά μωρές ? Ν.Δ και ΛΑ.Ο.Σ δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ομάμα και στο σοσιαληστή του το Ρέππα, για την ποινικοποίηση του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ". Εγώ κι εσύ δηλαδή για 1€ θα πηγαίνουμε φυλακή, ενώ ο Τσόχας, ο Μάντελος, ο Τσούκαρος και τα άλλα λαμόγια που φάγανε τα  δισεκατομμύρια κυκλοφοράνε ελεύθεροι. Και αυτό το ονομάσανε "Νομιμότης". Τελικά ένας για τον έρημο το Λαό ρε παιδιά δε θα βρεθεί σε αυτόν τον τόπο ? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όποιον και να ψηφίζω μου πάει  γρουσουζιά. Ένα πατριωτικό κόμμα δε θα υπάρξει σε τούτο δω το ... κράτος ? Πού να πάμε ρε παιδιά, στην Παπαρήγα και στον Ανύπαρκτο Σοσιαλισμό ? Σταματήστε μωρέ τις κωλοτούμπες, γιατί θα με κάνετε να πάρω των οματιών μου και να φύγω , όπου φύγει,φύγει.

3 σχόλια:

  1. Να δούμε και τον Ομπάμια το Σαμαρά και το Γιωργάκη τον Καρατζαφέρη να της φιλάνε το χέρι,(της μάμα Μάργκαρετ) και να πηγαίνουνε παρέα οι δύο Γιωργάκηδες, για να βρω μία δικαιολογία να το ...γλεντήσω το μαύρο μας το χάλι. Ντροπή ρε- ντροπή. Έχουμε και το Λιακόπουλο να μας μιλάει για ... Ελληναράδες Πούντους - πούντους. Όσο για την καλή μας φίλη τη Ντορίτσα, αυτή ξέχασέτηνε ή ξεχεσέτηνε γιατί έδωσε γην και ύδωρ νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ? Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΑΣ ... ΧΩΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ... ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΤΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΟΓΑΜΗΣΕ ΜΙΑ 17ΑΡΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ. " Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας γελάσω τρεις. Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε "Κουφαλίτσα, εκδηλώθηκες" αλλά στον πληθυντικό. Είσαι και μαρτυριάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή