Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΝΕΝΙΚΗΚΑΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝΙΚΑΝΕ

Άντε και καλορίζικοι οι νέοι .... συμπολίτες μας. Την ίδια στιγμή που γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τους Έλληνες πολίτες και τις διαμαρτρίες τους, για ικανοπόιηση των δίκαων αιτημάτων τους, ( Βλέπε Κερατέα όπου οι Έλληνες Πολίτες κάθε μέρα τρώνε ξύλο) δικαιώνουν τους λαθρομετανάστες, με συνοπτικές διαδικασίες. Άσχετα με το τι λένε η αλήθεια πάει μπροστά και την είπε ο ίδιος ο εκπρόσωπος !!! των λαθρομεταναστών. "Νικήσαμε αλλά δεν θα σταματήσουμε αν δεν δικαιωθούν και δεν πάρουν νόμιμα έγγραφα όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα " . Δεν είναι πολλοί. Γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ( προς το παρόν ) . Εμείς πού θα πάμε ; Ζήτω οι Εθνικοί μας μειοδότες  που τους βγάλαμε για να καταστρέψουν ότι είχε απομείνει όρθιο στον τόπο μας.

5 σχόλια:

  1. Ρε τους μαλάκες τους λαθρομετανάστες. Εδώ ο Ραγκούσης έχει βγει σε όλα τα κανάλια από χτες το βράδυ και λέει την ... αλήθεια. Ότι δηλαδή δεν κερδίδσανε τίποτα και όλα γίνονται σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία !!! Αυτοί οι μαλάκες γιατί γλεντάνε ; Ρε μπας και δεν ξέρει καλά τη νομοθεσία μας ο Ραγκούσης και την ξέρουν καλύτερα οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ. ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΒΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Η ΛΟΥΚΑ. Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΧΙ ΟΤΙ KI ΟΤΙ. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑNΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ. ΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΟ U.S.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ** ΕΝΑ**ΟΜΟΡΦΟ**ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ** ** ΜΕ… **.*.*.* ΑΣΤΡΑΚΙΑ *.*.*.** Και άλλα Π Α Ρ Α Λ Ε Ι Π Ο Μ Ε Ν Α !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΞΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ…..
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ…

    PONTIKA: ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ…. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή