Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Χρόνια πολλά συνΈλληνες και μην ξεχνάτε. Δεν ακούμε τις σειρήνες που προσπαθούν να παραποιήσουν την ιστορία μας για να εξυπηρετήσουν τα αλλότρια συμφέροντα αυτών που μας επιβουλέυονται. Δεν εμπιστευόμαστε τους προδότες και τους δοσίλογους. Η Πατρίδα είμαστε εμείς. Εμείς έχουμε την ευθύνη και το καθήκον να διαφυλάξουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας, με αγώνες και αίμα. Εμείς έχουμε την ευθύνη να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ακόμα περισσότερη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ακόμα περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Είναι η ώρα της κοινωνικής επανάστασης .
ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ 21.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

6 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά φίλε πόντικα και καλά. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι ενάντια στη Χούντα του Γιωργάκη και του Δ.Ν.Τ. Άρε Κολοκοτρώνης που τους χρειάζεται.
    Μενέλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και ένας που θυμήθηκε ότι σήμερα έχουμε και την Εθνική μας επέτειο. Όσο για το Gefry πίσσα, πούπουλα και καυτό σίδερο στην κολάρα του Πάγκαλου. Πρέπει να ξεσηκωθούμε. Δε γίνεται αλλιώς. Αυτά τα λαμόγια δε σταματάνε να μας τη φοράνε με τίποτα.
    Κούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά να λέμε, αλλά σήμερα η κ. Στάη μας ανακοίνωσε περιχαρής πως ο Ομπάμα, έδωσε συγχαρητήρια στο Gefry. Εμείς τώρα πρέπει να χαιρόμαστε ή να ανησυχούμε; Να θυμίσουμε ότι το Ιταλικό πλοίο ενεργειακών ερευνών πήρε άδεια για έρευνες στο Καστελόριζο από τους Τούρκους; Θέλουμε κι άλλα για να καταλάβουμε ότι μας ξεπουλάνε με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης;
    ΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ... ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE SY PONTIKA KATI PROSPATHIS NA MAS PIS ALLA TI SXESI EXEI H ANARTISI ME TO SXOLIO SOY. TA POLITIKA SKOYPIDIA YPIRXAN KAI THA YPARXOYN KAI DEN MAZEVONTE ME APORIMATOFORA. KSEFITRONOYN APO TO POYTHENA, APOTIXIMENOI H OXI (GIATROI, DIKIGOROI, OIKONOMOLOGOI) k.l.p - k.l.p. KAI GINONTE VOYLEFTES, YPOYRGOI KAI OTI KATSI. TORA THA MOY PEIS EMEIS FTEME POY TOYS PSIFIZOYME. KAPOS ETSI GINETE KAI ME TA SKOYPIDIA, EMEIS TA PETAME. OSO GIA TO ALLO, ESEI NOMIZIS OTI APO TO Blog TO DIKO SOY MPORIS NA RIKSIS KIVERNISIS????? MIA XARA TON VRISKO TON Apilioti episimeni toylaxiston ta kathimerina kakos kimena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Avatar ευχαριστώ για την υποστηρίξη, θα ήθελα να τονίσω κάτι στους φίλους, το Blog του Apilioti δεν ασχολείται με πολιτικά θέματα και με άσχημες εκφράσεις, προσπαθούμε να ενημερώνουμε τον κόσμο για διάφορα ευτράπελα και άσχημα που γίνονται στο Νησί μας και στην ευρύτερη περιοχή. Τώρα επειδή η πολιτικές πεποιθήσεις είναι προσωπικά δεδομένα δεν θέλω να τοποθετηθώ αν και συμφωνώ σε πολλά από αυτά που καυτηριάζει ο Pondikas. Για τον φίλο τον Bloger όταν ανεβάζω θέμα και ενημερωτικά το προβάλλω στο ιστολόγιο του, εάν ενοχλώ ας μου το πει.

    Ευχαριστώ Apiliotis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή