Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ενώπιον της λαοφιλούς, λαοπρόβλητης και κοσμαγάπητης πολιτικής μας ηγεσίας και του ανωτάτου άνακτος, απουσία του λαού, πραγματοποιήθηκε και η σημερινή στρατιωτική μας παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης  Οκτωβρίου. Την επέτειο του ΟΧΙ αν θυμόσαστε.
Τους πολιτικούς μας άρχοντες, προστάτευαν από πιθανές υπέρμετρες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού του λαού, τα ΜΑΤ, 2.000 αστυνομικοί,  ΚΛΟΥΒΕΣ και βέβαια τα περίφημα ΚΑΓΚΕΛΑ.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι επί τέλους κατάλαβαν πως είναι μόνοι. Χρόνια Πολλά συνέλληνες.  Κουράγιο. Εμείς είμαστε πολλοί και θα νικήσουμε.

1 σχόλιο:

  1. Προς θεού ο κύριος πρόεδρος δεν είναι προδότης, ούτε δοσίλογος, ούτε γερμανόδουλος, ούτε γερμανοτσολιάς. Είναι ...ότι καταλαβαίνει ο καθένας. Και για να εξηγιόμαστε. Ο Παπούλιας δεν είναι θεσμός Ο Πρόεδρος είναι θεσμός. Ο Παπούλιας είναι πρόσωπο που υπηρετεί το θεσμό. Και με τον τρόπο που τον υπηρετεί αν μη τι άλλο τον προσβάλλει. Άρα οι Έλληνες διαμαρτύρονται ακριβώς για αυτό. Για τον τρόπο που υπηρετεί την Πατρίδα. Δηλαδή που δεν την υπηρετεί. Θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος των χειρότερων μιας γερμανο-υποταγμένης κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή